Nyheter

Hva er mikrosement?

Mikrosement, også kalt strukturpuss, brukes til dekorasjon og anses til å være en av de mest innovative løsningene for renovering.
Den kan også brukes til dekorering av interiører og bygninger med imponerende resultat.
Mikrosement påføres i tynne strøk på ca. 1 eller 2 mm. For et så tynt lag har mikrosement utmerket slitestyrke, slik at leiligheten trenger ikke renovering i mange år.
Materialet har høy klebeevne og kan brukes selv på gamle, løse fliser.

Hva brukes mikrosement til?

Mikrosement brukes først og fremst til gulv, trapp, møbler, vegger, benkeplater og til ferdigstilling av interiører, men materialet er svært allsidig og har mange andre anvendelser.

Mikrosement er en populær løsning for bygninger eller lokaler hvor mange mennesker oppholder seg samtidig, som f.eks. butikker, gallerier, hoteller, vandrerhjem og restauranter.

Mikrosement er et universelt byggemateriale som kan også brukes til produksjon av badekar eller servanter, vinduskarmer, plantepotter, dekorpaneler og lamper

Hvorfor velge mikrosement?

Mikrosement hjelper deg å spare tid og penger. Takket være materialets holdbarhet, trenger du ikke å planlegge renovering av bygningen eller oppussing av leiligheten i mange år.
Vedlikehold av mikrosement er veldig enkelt og praktisk – bare rens den med en klut for å “fornye” overflaten.
Mikrosement er tilgjengelig i form av flerfarget masse som gir et originalt og unikt sluttresultat.

Mikrosement kan brukes sammen med andre materialer, som f.eks. keramikk, tre eller rustfritt stål, til å utarbeide fine kombinasjoner og unike løsninger for alle som liker å blande det klassiske med det moderne.